whatsApp

Numele meu este Otilia Scutaru și te invit în lumea magică a jucăriilor croșetate.

 

 

Întotdeauna am avut o pasiune pentru meșteșugărit, dar am acordat mai mult timp acestei pasiuni în momentul în care mi-am dorit să creez jucării unice pentru cei doi copii ai mei. 

Am experimentat diferite materiale și tipare, am creat propriile mele jucării, am evoluat și jucăriile mele au început să fie apreciate și dorite și de cei din jur, nu doar de copiii mei; astfel, m-am hotărât să îmbin utilul cu plăcutul și a apărut Atelier Otilia Scutaru.

 

Clienții mei sunt persoane iubitoare de produse handmade și aleg jucăriile croșetate pentru a oferi copiilor cadouri unice sau chiar pentru a le folosi ca obiecte de decor.

 

Toate produsele mele sunt lucrate manual de mine personal, din bumbac de calitate certificat Oeko Tex, cu umplutură hipoalergenică Super Ball, ochi cusuți din ață sau ochi cu sistem de siguranță, oferind acestora durată lungă de viață și siguranță copiilor.

 

Te invit și pe tine să răsfoiești paginile site-ului pentru a descoperi jucării handmade create cu grijă și pasiune, jucării deosebite prin aspectul lor, plăcute la atingere și sigure pentru copii.

BINE AI VENIT!

ANPC

Metode de plată

Informații

Cum comand

Livrare și retur 

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

  contact@atelier-otiliascutaru.ro

Contact

  Formular de contact

 0766 341 668

Despre noi

Înscrie-te la newsletter!