whatsApp

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare, dacă nerespectarea acestor termeni este datorată unui eveniment de forță majoră. Forță majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului parților și care nu poate fi evitat.

 

 

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări ale site-ului www.atelier-otiliascutaru.ro. fară o notificare prealabilă.

Forță majoră

Vânzătorul vă efectua livrarea Bunurilor și Serviciile doar pe teritoriul României.

 

Termenul de livrare este de maxim 10 zile lucrătoare, calculat de la data confirmării comenzii; termenul real de livrare pentru fiecare comandă este cel comunicat în momentul comenzii de către Vânzător și poate fi mai scurt sau mai lung de 10 zile, în funcție de disponibilitatea produselor, de cantitatea comandată, de complexitatea execuției și de perioadele aglomerate din an.

 

În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor (adresă incompletă, eronată), se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, în funcție de momentul confirmării comenzii și primirii datelor exacte de facturare, livrare și plată.

 

Vânzătorul își asumă dreptul de a refuza o comandă dacă intervin factori ce nu pot fi influențați de acesta: lipsă stoc materii prime, carantinarea pe caz de boală, imposibilitatea de a realiza produsele comandate în termenul solicitat de către Cumpărător. 

 

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului sau coletului trimis de către Vânzător, apărută în timpul procesului de livrare, revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către Vânzător dacă se va dovedi că deterioarea a apărut din vina societății de curierat și dacă Vânzătorul va fi înștiințat de către Cumpărător în maximum 24 de ore de la primirea coletului .

 

Produsele handmade comercializate pe site-ul www.atelier-otiliascutaru.ro necesită îngrijire specială, condițiile de întreținere fiind specificate pe site în descrierea fiecărui produs.

Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru nici o defecțiune apărută în urma întreținerii sau utilizării necorespunzătoare a produselor.

Riscuri și responsabilități

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul site-ului www.atelier-otiliascutaru.ro sunt exprimate în RON și includ taxele aferente conform legii în vigoare.

 

Prețul și modalitățile de plată sunt specificate în cadrul comenzii, la finalizarea acesteia; Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, factura se vă trimite fizic Cumpărătorului odată cu produsele comandate; la cerere, Cumpărătorul poate primi factura și în format electronic pe email sau Whatsapp.

Facturare - Plăți

Conținutul site-ului este proprietatea exclusivă a Scutaru Otilia PFA.

 

Numele site-ului, fotografiile, textele precum și însemnele grafice sunt în proprietatea Scutaru Otilia PFA și nu pot fi preluate, copiate sau folosite fară acordul scris al proprietarului.

Dreptul de proprietate intelectuală

Informațiile prezentate pe site-ul www.atelier-otiliascutaru.ro au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător fară o informare prealabilă.

Dacă prețurile, stocul sau alte informații despre produs au fost afișate greșit ne alocăm dreptul a nu onora comanda și de a anunța clientul în legătură cu eroarea intervenită dacă livrarea nu s-a efectuat.

 

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție a fotografiilor sau a setărilor monitorului/device-ului folosit sau datorită diferențelor de nuanțe apărute în urma procesului de fabricație a materiilor prime.

Deoarece produsele sunt lucrare manual, pot apărea mici diferențe (maximum 1,5 cm) între dimensiunile afișate pe site și cele reale.

 

În cazul în care Cumpărătorul constată că produsul primit nu este conform cu informațiile de pe site și dorește să îl schimbe/returneze, este îndreptățit să facă acest lucru astfel:

 

  • Dacă se solicită schimbarea produsului, prețul transportului va fi suportat de către Vânzător, iar diferența de preț dintre produsul returnat și cel înlocuitor vă fi suportată de către Cumpărător dacă produsul returnat este mai ieftin;

  • Dacă se solicită schimbarea produsului, prețul transportului vă fi suportat de către Vânzător, iar diferență de preț dintre produsul returnat și cel înlocuitor va fi returnată Cumpărătorului de către Vânzător într-un cont specificat de Cumpărător, dacă produsul returnat este mai scump față de produsul care îl înlocuiește.

 

În cazul în care Cumpărătorul se răzgândește în privință achiziției, indiferent de motiv, și dorește să returnezele produsele comandate, potrivit OUG nr. 34/2014, magazinul are obligația de a returna contravaloarea produselor returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor; banii se returnează în contul din care a fost efectuată plata sau într-un cont specificat de către client, în cazul comenzilor cu plata la livrare.

 

Returul se face prin orice firmă de curierat aleasă de Cumpărător, taxele aferente transportului fiind suportate de către Cumpărător; returul se va face doar pentru contravaloarea produselor, nu și pentru taxa de transport.

Obligațiile vânzătorului

Vânzătorul nu este responsabil de deteriorarea/pierderea produselor după recepția lor de către Cumpărător.

În cazul folosirii produselor de către copii sub 3 ani, se recomandă supravegherea unui adult în permanentă.

Răspundere

Definirea termenilor utilizați în continuare:

 

Utilizator: orice persoană care vizitează sau care utilizează site-ul www.atelier-otiliascutaru.ro;

Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică care plasează o comandă pe site-ul www.atelier-otiliascutaru.ro și care a acceptat Termenii și condițiile;

Vânzător: Scutaru Otilia PFA cu sediul în București, Sector 3, Drumul Gura Siriului nr. 11-15, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. F40/298/2021, CUI 43697786, nr. de telefon: 0766 341 668 denumită în continuare Vânzător.

Elementele definitorii

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.atelier-otiliascutaru.ro implică acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

www.atelier-otiliascutaru.ro este administrat de Scutaru Otilia PFA cu sediul în București, Sector 3, Drumul Gura Siriului nr. 11-15, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. F40/298/2021, CUI 43697786.

TERMENI ȘI CONDIȚII

ANPC

Metode de plată

Informații

Cum comand

Livrare și retur 

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

  contact@atelier-otiliascutaru.ro

Contact

  Formular de contact

 0766 341 668

Despre noi

Înscrie-te la newsletter!